Sanne Thijssen begint met top tien plaats in Liverpool

Het 4* concours van Liverpool is vanmorgen begonnen met een Twee Fasen in de Big Tour. Louise Saywell boekte een royale overwinning voor eigen publiek met de Oldenburger Peiter VI. Ze reed Dermott Lennon en Constant van Paesschen op bijna drie seconden. Sanne Thijssen werd zevende met de Namelus-zoon Captain Cooper.

De openingsrubriek was een Twee Fasen over 1,40m waarin alle combinaties de eerste fase foutloos aflegden. De uitslag werd in de tweede fase beslist. Louise Saywell reed de Acorado I-zoon Peiter razend snel rond in de tweede fase. Met 27,54 seconden op de klokken kon haar de overwinning niet meer ontgaan. Dermott Lennon en Fleur IV (v. Chatman) bleven met 30,15 seconden Constant van Paesschen met Isidoor Van De Helle (v. Canturo) net voor. De Belg klokte 30,22 seconden.

Sanne Thijssen eindigde tien seconden achter de winnares. Ze koos voor een safe rit met de negenjarige Captain Cooper. Thijssen is de enige Nederlandse op de Liverpool Horse Show.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.