Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen ex aequo derde in Arezzo

Sanne Thijssen, hier met Con Quidam RBFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Sanne Thijssen en It’s me (v. Cicero Z) waren vanochtend al vroeg op dreef. In het CSI3* in Arezzo werden zij gedeeld derde in een 1.40 meter rubriek direct op tijd. De winst ging naar de Italiaan Paolo Adamo Zuvadelli met Chaccieny (v. Chacco Blue).


Zuvadelli wist het parcours in een razendsnelle tijd van 55,49 seconden foutloos af te leggen. Zijn landgenote Giulia Martinengo Marquet reed Alchimie du Vercol (v. Major d’Olbiche) in 57,88 seconden door de finish.

Ex Aequo

Sanne Thijssen had met haar negenjarige Cicero Z-nakomeling It’s me 58,11 seconden nodig om de finishlijn na een foutloos parcours te passeren. De Italiaan Roberto Turchetto deed met Enasco Fortuna exact hetzelfde als Sanne. Ook deze combinatie kwam in 58,11 seconden foutloos over de finish en mocht zich dus eveneens op de derde plaats opstellen.

Vijf en zes

De vijfde plaats was voor Martin Fuchs met Victoria (v. Vleut, 58,38) en Maximilian Schmid werd zesde met Chapeau B (v. Vingino) in een tijd van 58,44 seconden.
Lisa Nooren bleef ook foutloos met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Cento). Zij werd negende in een tijd van 62,55 seconden.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.