Sanne Thijssen houdt zege Medium Tour in eigen land

Sanne Thijssen, hier met Con Quidam Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sanne Thijssen was zojuist in Roosendaal met Stippel de enige Nederlandse combinatie in de top drie. Het kersverse Rabo Talent van het Jaar stuurde de achtjarige Cartano-zoon ruim een seconde sneller foutloos door de barrage dan de concurrentie en greep de zege in deze 1,40m-rubriek. Jens van Grunsven en Michel Hendrix eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

De tweede plaats was voor Thomas Brandt en Cataleya. De Duitse ruiter stuurde de achtjarige dochter van Cachas in 34,51 seconden over de eindstreep van de barrage, terwijl Thijssen in 33,21 seconden aan de finish kwam. Alexis Borrin en Ruby de La Fosse (v. Cabdula du Tillard) uit Frankrijk mochten zich na een foutloze barrage in 34,95 seconden als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Vier keer foutloos

Van Grunsven was met de Mr. Blue-zoon Dutchblue de vierde en langzaamste foutloze combinatie in de barrage. Het duo finishte in 36,04 seconden. Michel Hendrix maakte met Alaska de top 5 compleet. Met een rit in 33,76 seconden was Hendrix de snelste van de vierfouters in de barrage met de tienjarige Asca-dochter.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.