Sanne Thijssen mist overwinning op een haar na

Sanne Thijssen met Ulena Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In het Poolse Poznan is Sanne Thijssen op de tweede plaats geëindigd in de CSI3*-W Middle Round Final. Robert Vos en Willem Greve verlieten met acht strafpunten de ring.

In de eerste manche was Thijssen in het zadel van de vijftienjarige Baloubet du Rouet-dochter Ulena één van de elf combinaties die de finish foutloos passeerden. In de barrage klokte ze een tijd van 33,74 seconden, waarmee ze kort de leiding pakte.

Die wist ze echter niet lang vast te houden; direct in de rit daarna zette de Poolse ruiter Jaroslaw Skrzyczynski met Chacclana (v. Chacco Blue) 33,72 seconden op de teller. Daarmee was hij Thijssen net twee honderdsten van een seconde te snel af.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.