Sarotti Mocca-Sahne voortaan onder Tessa Frank

Sarotti Mocca-Sahne, de achtjarige goedgekeurde zoon van Soliman de Hus, die gereden werd door Helen Langehanenberg, heeft een nieuwe amazone. Tessa Frank is na haar vertrek van Gestut Nymphenburg onlangs weer bij  haar vroegere trainer Hans-Jürgen Armbrust gaan rijden en deze is gevestigd op Gestüt Eichengrund, voor wie Frank nu de hengst gaat rijden.

Sarotti Mocca-Sahne legde als driejarige de dertig dagen-test succesvol af en werd met een 8,6 voor zijn dressuurkunsten en een 6,2 voor het springen goedgekeurd voor het Hannover stamboek. Langehanenberg reed in 2014 en 2015 diverse shows met de hengst, maar door haar zwangerschap bracht Landgestüt Celle de hengst onder bij Franziska Beckmann. In 2016 bracht Theresa Eickhorst de hengst uit en begin dit jaar kreeg Langehanenberg Sarotti Mocca-Sahne opnieuw onder het zadel.

 

Bron: Züchterforum

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.