Schröder net buiten top vijf in Hong Kong

Gerco Schröder en Glock's Lausejunge Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gerco Schröder heeft de derde plaats die hij gisteren behaalde in de openingswedstrijd op de Longines Masters in Hong Kong niet kunnen prolongeren. De ruiter stuurde vandaag Glock’s Lausejunge de ring in. In de winning round van het parcours over 1,50 m kon Schröder enige tijd de vijfde positie vast houden, maar het was de laatste starter die daar verandering in bracht.

Tien combinaties schopten het tot de winning round. Daniel Deusser overtuigde met Cornet D’Amour (v. Cornet Obolensky) al in de eerste ronde en wist die goede vorm vast houden. Als laatste starter kwam hij foutloos in 38,73 seconden over de finish en nam daarmee de leiding over van Jérome Guery en Garfield de Tiji des Tempeliers (v. Quasimodo Z).

Schröder, die eveneens foutloos bleef, had 42,71 seconden nodig voor het beëindigen van zijn rit.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.