Schröder net naast winst in Medium Tour-finale Zuidbroek

James Billington was zojuist met Celena VDL op IICH Groningen net iets sneller in de barrage van de Medium Tour-finale dan Gerco Schröder met Glock’s Dobelensky. De Brit ging er met 0,05 seconde verschil vandoor met de zege. De derde plek was voor Thomas Brandt.

De Britse ruiter was met de dochter van Mr. Blue een van de zeven combinaties, die foutloos bleven in de eerste omloop en wist in de barrage het snelst foutloos aan de finish te komen. Het duo klokte 35,41 seconden en Schröder volgde met de Cornet Obolensky-zoon in een tijd van 35,46 seconden.

Brandt was met Furado goed voor de langzaamste foutloze barragerit. De Duitse ruiter stuurde de hengst van For Pleasure, die vorig jaar ook in de springring verscheen met Albert Voorn, in 38,13 seconden over de streep.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door twee Nederlandse combinaties. Beide ruiters waren sneller aan de finish dan Billington, maar kregen vier strafpunten en zagen daarmee de zege aan zich voorbij gaan. Sjaak Sleiderink en Complemento (v. Contender) waren het snelst van de twee en klokten 32,94 seconden bij de finish. Albert Zoer volgde met Drum Drum (v. Larino) met een tijd van 33,28 seconden en werd vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.