Sebastien Kapel derde bij zesjarigen

Sebastien Kapel en Vanda Moet. Foto: Hervé Bonnaud/1clicphoto

De Ier Kenneth Graham bleef samen met Newmarket Trooper (v. Newmarket Jewel) in het Spaanse Oliva de concurrentie voor bij de zesjarigen. Het 1,30m tweefasen parcours werd foutloos afgelegd in precies 29 seconden, wat goed bleek voor de overwinning. De uit Oekraïne afkomstige Oleg Krasyuk eindigde op plek twee, voor de Nederlander Sebastien Kapel.

Oleg Krasyuk zadelde de KWPN-hengst Ping Pong (v.Pan Am VDL) en had een ruime seconde meer nodig dan Graham. Met hun tijd van 30,05 seconden bleven ze de Sebastien Kapel nipt voor. Kapel en de Bernini-ruin Vanda Moet bleven ook foutloos en passeerden de finishlijn na 30,69 seconden.

KWPN

Niet alleen plek twee en drie werden ingenomen door KWPN-gefokte paarden. De Duitser Heiner Ortmann reed naar het vierde resultaat met de merrie Gilly Risk (v. Spartacus) in een tijd van 30,38 seconden. De Britse Louise Simpson sloot de top vijf af met de merrie Miami 19 (v. Warrior) en finishte na 31,11 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.