Simon Delestre neemt teugels Uccello de Will over van Pedro Veniss

Eind deze week verhuist Uccello de Will (v. Marlou des Etisses) naar de stallen van Simon Delestre. De vosruin werd succesvol op het hoogste niveau uitgebracht door de Brazilliaan Pedro Veniss. De ruiterwissel is een commerciële zet van de eigenaar.

Na een mooi jaar, waarin Veniss de vos naar het hoogste niveau toewerkte, komt aan deze samenwerking een einde. Met het oog op de komende commercialisering van de hengst Marlou des Etisses zal Delestre Uccello onder het zadel krijgen.

Commerciele zet

Marlou des Etisses (v. Quidam de Revel) liep op de terugreis van CSIO Calgary in 2015 een blessure op en wordt niet meer uitgebracht in de sport. Ook een terugkeer in de sport is vanwege diezelfde blessure uitgesloten. De verwachting is dat Delestre de Marlou-nazaat meer in the picture zal rijden wat de bekendheid van Marlou weer ten goede zal komen.

Shanhai Swans

Pedro Veniss boekte mooie resultaten met Uccello, zo wonnen ze dit jaar de eerste ronde van de Global Champions League in Madrid en Saint Tropez. Veniss reed beide wedstrijden in teamverband met Daniel Deusser onder de teamnaam Shanghai Swans.

Bekijk hier een filmpje van Uccello onder Alex Borrin:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Stud for life

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.