Sjaak Sleiderink en Esmee in galopsprong minder naar zege

Foto De Paardenkrant

“In de tweede fase reed ik een strak rondje,” was de reactie van Sjaak Sleiderink na afloop van de 2* Small Tour in Vragender die hij met Esmee op zijn naam schreef. Met de Berlin-dochter was Sleiderink een seconde sneller dan Julia Schacht en er wel twee sneller dan Pim Mulder die lang aan de leiding ging.

Sjaak Sleiderink had voor het Twee Fasen-parcours de Berlin-dochter Esmee gezadeld. Hij rijdt de merrie sinds hij weer terug is bij de BWG Stables. Hij won met haar al de GP van Wierden een maand geleden en nu de 1,35m-rubriek in Vragender. “In de laatste lijn kon ik een galopsprong minder rijden, daar zat ‘m, denk ik, de winst,” vertelt Sleiderink.

Julia Schacht uit Duitsland nam de tweede plaats voor haar rekening met de Westfaler Falcon Crest 2 (v. Fürst Piccolo), haar tijd was 33,39 seconden. Pim Mulder startte al vroeg met Ciao Bella S. Met de merrie van Triomphe de Muze stond hij lang op kop met de 34,22 seconden. Jürgen Stenfert was met Caseli (v. Casall) de derde Nederlander in de top vijf.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.