Sjaak Sleiderink bovenaan in Opglabbeek

Foto De Paardenkrant

Sjaak Sleiderink uit Denekamp won in het Belgische Opglabbeek de proef voor de vijf- en zesjarige paarden. Hij wist in een deelnemersveld van 67 combinaties twee keer foutloos te blijven met de Numero Uno-merrie Glamour en zette ook nog eens de snelste tijd neer in de barrage, 26,59 seconden.

Sleiderink werd in het Sentower Park op de hielen gezeten door de Ier Kevin Thornton. Laatstgenoemde kwam eveneens met een Numero Uno nakomeling het wedstrijdterrein oprijden. Thornton stuurde Maddison soepel door het parcours en ging ruim een seconde later over de finish. Jan Motmans reed een thuiswedstrijd. De Belgische ruiter presteerde goed met Balto des Pres en werd derde.

Klassering

Verderop in het klassement stonden nog twee Nederlandse ruiters: Roy Weel op de veertiende plek met Gangster (v. Blackbay) en op de 22e plek met Cheyenne (v. Cellestial), en op de 5e plaats Sidney Eras met Niagara de Muze Z.

 

De uitslagen kun je hier lezen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.