Skelton: “Ik denk dat mijn Olympische carrière voorbij is”

“Ik denk dat mijn Olympische carrière voorbij is”, laat Nick Skelton weten in een interview met Grand Prix-Replay. De ruiter won afgelopen zomer eindelijk zijn eerste individuele gouden plak op een Olympiade, maar denkt gezien zijn leeftijd en die van Big Star (v. Quick Star), dat dit weleens zijn laatste Spelen waren. 

“Ik ben nu negenenvijftig jaar oud en ik denk dat deelname aan nog een Olympiade alleen mogelijk is met het juiste paard en als je zelf fit genoeg bent. Maar, in 2020 is Big Star zeventien en ik denk niet dat hij dan nog in zijn beste vorm verkeerd. Het zou niet eerlijk zijn om dan nog dat van hem te vragen, dus ik denk dat mijn Olympische carrière wel voorbij is.”, vertelt de Olympiër eerlijk.

Bron: Grand Prix-Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.