Smolders net naast podium jachtparcours Mechelen

De Belgen waren oppermachtig in de jachtrubriek over 1,45m zojuist in Mechelen, maar Harrie Smolders wist zich met Zinius (v. Nabab de Reve) wel in de top 5 te rijden. Het duo dat gisteren de rubriek over 1,40m won, eindigde vandaag met een foutloze rit in 64,41 seconden op de vierde plek.

Bertram Allen klokte met High Valley (v. Obourg) de allersnelste tijd in dit parcours, maar kreeg vier seconden bij het resultaat opgeteld waardoor hij vijfde werd achter Smolders met Doron Kuipers’ voormalige Grand Prix-paard. Ook Emanuele Gaudiano kwam met Carlotta 232 (v. Chaccomo) sneller aan de finish dan de winnaar van deze proef, maar kreeg net als zijn Ierse collega vier seconden opgeteld bij het resultaat. Dat leverde de zesde plek op voor het Italiaanse duo.

Top drie

Gilles Thomas en Indiana v.H Kapelhof (v. Chatman) waren met 62,66 seconden goed voor de snelste foutloze rit en pakten de zege. Nicola Philippaerts en Ustina Sitte (v. Clinton) volgden met een halve seconde verschil op de tweede plek en Wilm Vermeir maakte met Hacienda d’Eversem (v. Contact van de Heffinck) het Belgische podium compleet met een rit in 64,41 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.