‘Spectator Judging’ bij dressuur op Jumping Amsterdam

Voor het eerst is het bij alle dressuurrubrieken van Jumping Amsterdam mogelijk om niet alleen van de proeven te genieten, maar ook zelf actief een oordeel te geven over de prestaties die door de combinaties in de ring worden neergezet. Via de gratis App ‘Spectator Judging’ kunnen zowel de bezoekers als de toeschouwers die Jumping Amsterdam via de livestream van ClipMyHorse.TV volgen de uitdaging aangaan en per onderdeel hun oordeel geven.

De gemiddelde totaalscore die door het publiek wordt gegeven wordt, net als de officiële jurybeoordeling, direct na iedere proef gepubliceerd op het scherm in de piste.

Welkome aanvulling

“Met dank aan deze App wordt de dressuursport spannender, interactiever en transparanter gemaakt,” zegt Annemarike van Putten-Bunschoten, directeur van Jumping Amsterdam. “Het is een welkome aanvulling voor ons publiek, die op deze manier actief mee kunnen jureren.”

Dressuurprogramma Jumping Amsterdam 2017

Donderdag 26 januari
Vanaf 18.00 uur finale Subli competitie jonge dressuurpaarden
U25 Cup
Dressuur Magazine Prijs, Prix St. Georges (kwalificatie Intermédiaire I kür op muziek)

Vrijdag 27 januari
Vanaf 09.00 uur KNHS-Para Dressuur, aangepaste dressuur
FEI Wereldbeker dressuur, Grand Prix

Zaterdag 28 januari
Vanaf 09:00 uur Amsterdam Team Challenge, teamwedstrijd dressuurjeugd
Intermédiaire I kür op muziek
12.30 uur FEI Wereldbeker dressuur kür op muziek

Jureren kun je leren

Dressuur Magazine organiseert in samenwerking met Jumping Amsterdam op vrijdag 27 januari de masterclass ‘Jureren kun je leren’ met internationaal jurylid Mariette Sanders-van Gansewinkel. Deze Masterclass 2017 is inmiddels uitverkocht.

De app ‘Spectator Judging’ kan gratis worden gedownload voor Android en IOS en in de App Store.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.