Drie Cornet Obolensky-zonen in Duits A-kader springen

Marcus Ehning hier met Comme il faut. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Duitse Hippische Federatie heeft bekend gemaakt het nieuwe jaar in te gaan met een twaalf combinaties tellend A-kader springen. Marcus Ehning maakt met drie paarden deel uit van het kader, Daniel Deusser en Meredith Michaels-Beerbaum beide met twee paarden.

Binnen de springsport heeft de BWP-hengst Cornet Obolensky  (v. Clinton) een groot aandeel in het A-kader, waarin drie van zijn zonen zijn opgenomen.

Christian Ahlmann, Daniel Deusser en Marcus Ehning maken alle drie deel uit van de huidige top tien van de wereldranglijst springen, welke aangevoerd wordt door Ahlmann.

A-kader springen:
Christian Ahlmann met Epleaser van ’t Heike (v. For Pleasure)
Daniel Deusser met Cornet d’Amour (v. Cornet Obolensky)  en First Class (v. Balou du Rouet)
Hans-Dieter Dreher met Cool and Easy (v. Contender)
Marcus Ehning met Comme il faut (v. Cornet Obolensky), Cornado I (v. Cornet Obolensky) en Prêt à Tout (v. Hiram Chambertin)
Marco Kutscher met Van Gogh (v. Numero Uno)
Janne Friederike Meyer met Goja (v. Wandor van de Mispelaere)
Meredith Michaels-Beerbaum met Comanche (v. Coupe de Couer) en Fibonacci (v. For Feeling)
Patrick Stühlmeyer met Lacan (v. Lando)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/St. Georg

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.