Ga naar hoofdinhoud

Bertram Allen pakt Youngster Tour, Leopold van Asten tweede

De eerste springrubriek van vanmorgen op het CHIO in Rotterdam liet al een spannende strijd zien om de top plaatsen in het klassement. De Ier Bertram Allen liet weer zien dat hij de aller snelste is, hij won met Barnike nipt voor Leopold van Asten met VDL Groep C Tara Z. Pius Schwizer werd derde.

De Stoeterij Sterrehof Youngster tour is een rubriek voor zes- en zevenjarige paarden en werd direct op fouten en tijd verreden. De zevenjarigen voerden de boventoon. Bertram Allen reed de NRPS-merrie Barnike (v. Baldwin B) naar 71.18 seconde. In 71.50 seconde stuurde Leopold van Asten de Crown Z-merrie VDL Groep C Tara Z naar de tweede prijs. Pius Schwizer werd met de eveneens zevenjarige zoon van Stakkato, Starlight, derde. Starlight is een halfbroer van de overleden KWPN-hengst Casco.

De helemaal Nederlands gefokte maar Selle Français geregistreerde Toundra de la Roque van Kannan uit het 1.40m paard Luna (v. Damiro) werd onder Marie Hecart vierde. Roe Spencer reed de KWPN-er Dorino (v. Phin Phin) naar de vijfde plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.