Ga naar hoofdinhoud

Bruggink net naast podium Eisma Horsesmedia Prijs in Rotterdam

De zege in het progressief 1.50m om de Eisma Horsesmedia Prijs was zojuist voor Mathieu Billot met Regain D'Helby. Het was al de derde keer dat de Franse springruiter een fikse greep in de Rotterdamse prijzenpot deed. Gisteren won hij al een proef met zijn andere paard en op de openingsdag eindigde Billot als tweede. Gert Jan Bruggink werd in de Eisma Prijs vierde met Anderson VDL.

De prijzen in deze rubriek werden aangeboden door Eisma Horsesmedia, uitgever van onder meer De Paardenkrant, Bit, Dressuur en deze website, Horses.nl. De tweede plaats in deze wedstrijd was voor Pius Schwizer en Patrick Stühlmeyer eindigde op de derde plaats. Schwizer zat in het zadel van PSG Junior en finishte in 47.24 seconden met de negenjarige zoon van Cornet Obolensky. Stühlmeyer stuurde de elfjarige Lenitas in 48.22 seconden over de eindstreep en Bruggink zette de klok stil op 49.25 seconden met de tienjarige zoon van Chin Chin.

De vijfde plaats was voor de Giles Dunon uit België met Fou de Toi V. Keihoeve en Maikel van der Vleuten werd zesde met VDL Groep Alitta.

Klik hier voor alle uitslagen
Lees hier alles over het CHIO Rotterdam.
Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.