Dortmund: Zege Championat voor Tim Rieskamp-Goedeking

De overwinning in de Championat van Dortmund was vanmiddag voor de Duitser Tim Rieskamp-Goedeking. In een barrage met veertien kandidaten was hij de enige die de klok net onder de 36 seconden wist stil te zetten. Albert Zoer was met een achtste plaats de beste Nederlander.

Winnaar Rieskamp-Goedeking kwam in actie met de dertienjarige Quartz (v. Quality Touch). Hij had 35,71 seconden nodig voor zijn foutloze barrage. Vijf kandidaten wisten eveneens foutloos te blijven, maar konden net niet aan de tijd van Rieskamp-Goedeking tippen. De Zweed Henrik von Eckerman had met Carrico (c. Catoki) 36,21 seconden nodig, goed voor de tweede plaats. Terwijl de Zwitserse Alexandra Fricker direct daarna volgde met haar Albfuehren’s Paille (v. Kannan).

Twee Nederlanders wisten zich te plaatsen voor de barrage, maar zij hielden de lei in de eindstrijd niet schoon. Albert Zoer noteerde vier strafpunten met Wollie Bollie (v. Cantos) en werd achtste. Gert-Jan Bruggink eindigde met Cash Jr (v. Cash) met acht strafpunten als twaalfde.

Klik hier voor alle uitslagen
.

Bron: Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Dortmund: Zege Championat voor Tim Rieskamp-Goedeking
  1. 1

    Quartz made by JR, Adelheid Show Jumpers Heythuizen 😉