Ga naar hoofdinhoud

Wulschner wint finale Midden Tour Braunschweig

Holger Wulschner, hier met Fine Lady. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Holger Wulschner won zojuist de finale van de Midden Tour in het Duitse Braunschweig. In het zadel van BSC Skipper wist de Duitse ruiter als snelste te finishen in de zes ruiters tellende barrage. Albert Zoer werd achtste in deze rubriek over 1.50m voor Gert-Jan Bruggink.

Uiteindelijk wisten er in de barrage vier ruiters foutloos te blijven. Cassio Rivetti was met Lagerfeld goed voor de tweede tijd. Het duo uit de Oekraïne stopte de klok op 34.82 seconden, waar Wulschner en de twaalfjarige Stolzenberg-zoon 33.93 seconden nodig hadden.

Peder Fredricson en H&M Zaloubet waren goed voor de derde tijd. De Zweedse ruiter stuurde de negenjarige zoon van Maloubet de Pleville rond in 35.35 seconden en dat leverde hem de derde plaats op.
De vierde en langzaamste foutloze rit was van Jana Wargers en de tienjarige Carl. Wargers stuurde de Cornet Obolensky-zoon voor thuispubliek rond in 38.80 seconden.

Zoer was met Heechhiem’s Cancun VDM goed voor het beste Nederlandse resultaat. Hij kreeg vier strafpunten in het basisparcours en eindigde op de achtste plaats. Bruggink zat in het zadel van Dakota v Schuttershof en kreeg net als Zoer vier strafpunten en werd negende.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.