Geen Olympische Spelen voor Khaled El Aid en Presley Boy

De KWPN-gefokte hengst Presley Boy (Concorde x Damiro) zal niet aan de start verschijnen op de Olympische Spelen. De 15-jarige hengst kreeg afgelopen vrijdag koliek en staat onder veterinair toezicht. Hij zal niet snel genoeg fit zijn voor Londen en daarmee moet het team uit Saoudi-Arabië een streep door Presley Boy en Khaled El Aid zetten.

Het duo wordt vervangen door Kamal Bahamdan, die al een plek in het team had maar nu ook als reserve staat met een tweede paard. Zoals het er naar uit ziet rijde hij Cezanne 30, maar hij kan ook Delphi starten, het voormalige toppaard van Katie McVean uit Nieuw-Zeeland.Naast Bahamdam zijn Ramzey Al Duhami, Abdullah Sharbatly en HRH Prince Abdullah Bin Miteb opgenomen in het team.

Bron: Horses

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Geen Olympische Spelen voor Khaled El Aid en Presley Boy
  1. Pingback: Saudi Olympic Team Will Be Without Presley Boy – Hunter Jumpers