Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix Hermès voor Zwitser

De Grote Prijs van Parijs was zojuist een prooi voor Romain Duguet. Acht combinaties plaatsten zich voor de barrage van dit 1.60m parcours en slechts drie daarvan lieten de balken liggen. De Zwitserse ruiter was met Quorida de Treho met meer dan een seconde verschil de snelste. Tweede werd de Australische Amy Graham en Steve Guerdat, eveneens uit Zwitserland, nam als derde op het podium plaats.

Graham zat in het zadel van de veertienjarige Bella Baloubet, de Australische amazone voltooide de barrage met de zoon van Baloubet Du Rouet in 40.31 seconden en Guerdat stuurde de negenjarige Corbinian rond in 40.52 seconden.

Gregory Wathelet uit België zette de tweede snelste tijd neer met de dertienjarige Oh d’Eole, maar kreeg vier strafpunten en eindigde net naast het podium.
De top vijf werd compleet gemaakt door de Duitse springruiter Marcus Ehning met Cornado NRW, het duo kreeg eveneens vier strafpunten en finishte in 39.70 seconden.

Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C kregen negen strafpunten in de eerste omloop en bleven steken op de 28-ste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.