Ga naar hoofdinhoud

Greve zesde in tweefasen 1.50m

Eldorado van de Zeshoek, hier onder Willem Greve. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In het Britse Hickstead ging de overwinning van het tweefasen parcours over 1.50m vanmiddag naar de thuisrijdende Michael Whitaker met de elfjarige Quelbora Merze. De Britse ruiter was met een tijd van  37.69 seconden Christian Ahlmann net iets te snel af in de tweede omloop en verwees de Duitse ruiter naar de tweede plaats. Willem Greve werd zesde in deze tabel A-rubriek.

Ahlmann zat in het zadel van de negenjarige Caruso en stuurde de zoon van Cornet Obolensky naar de tweede plaats met een foutloze ronde in 37.83 seconden.
William Funnel eiste met de twaalfjarige KWPN-er Billy Angelo de derde plaats op het podium op. Het duo liet de klok stoppen op 38.78 seconden.

De Belgische springruiter Pieter Devos en de dertienjarige Candy moesten met een foutloze rit  in 39.49 seconden genoegen nemen met een plek net naast het podium voor Simon Delestre met Chesall. De Fransman voltooide de rit foutloos met de tienjarige zoon van Casall in 39.55 seconden.

Greve kwam aan de start met Eldorado vd Zeshoek TN en stuurde de elfjarige hengst rond in 40.05 seconden.

Jur Vrieling eindigde met VDL Glasgow Vh Merelsnest ook in de prijzen. Hij stuurde de negenjarige zoon van Nabab de Reve in 42.21 seconden foutloos door de tweede ronde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.