Ga naar hoofdinhoud

New York verslaat vader Verdi in 1,50/1,55 m

In de 1,50/1,55 m-rubriek van de Global Champions Tour in Shanghai werd VDL Groep Verdi TN N.O.P. vanmorgen verslagen door diens zoon New York. Onder Jack Hardin Towell presteerde de 10-jarige ruin het om in de barrage de klok stop te zetten op 35,18 seconden, waarmee hij 2,37 seconden sneller was dan zijn vader die zelf uiteindelijk vijfde werd onder Maikel van der Vleuten.

Maar liefst 15 combinaties traden door tot in de barrage. Scott Brash en Hello Forever (v. For Pleasure) waren slechts 10 honderdste van een seconde later gefinisht, wat hen de tweede plaats opleverde. Emanuele Gaudiano, vanmorgen vroeg nog goed voor winst in de openingsrubriek, pakte ditmaal de derde plek door Caspar 232 (v. Berlin) in 36,17 seconden rond te sturen.

Vierde werden Simon Delestre en Chesall Zimequest (v. Casall) met een tijd van 36,34 seconden. Achter Van der Vleuten kon Gerco Schröder zich bij de prijsuitreiking opstellen. Met Karandasj-zoon Glock’s Zaranza reed hij in 38,16 seconden het parcours rond. Marc Houtzager legde met Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel) beslag op de achtste plaats. Leopold van Asten en VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z) hadden in de eerste ronde 13 strafpunten genoteerd, wat hen de 27-ste plaats opleverde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.