Ga naar hoofdinhoud

Lindelöw beste in Speedproef Mechelen

Het was zojuist Douglas Lindelöw, die met de KWPN-merrie Talina de speed and handiness proef op Jumping Mechelen op zijn naam schreef. Met 64.21 seconden op de klok en een foutloze rit zette het Zweedse duo de beste prestatie neer in deze vijfsterren rubriek over 1.45m. Leopold van Asten was goed voor het beste Nederlandse resultaat, hij werd zesde.

Max Kühner legde met Coeur de Lion beslag op de tweede plek. De Oostenrijker kwam in 65.73 seconden foutloos aan de finish met de gekeurde Holsteinerhengst en dat was een fractie sneller dan Pieter Devos, die derde werd.
De Belgische ruiter zat in het zadel van de twaalfjarige Equipharma Dax van d’Abdijhoeve en stopte de klok op 65.79 seconden.

Laura Renwick zette met de tienjarige Rembrandt Blue de snelste tijd neer. De Britse amazone voltooide de rit in 62.19 seconden met de schimmelzoon van Mr. Blue, maar kreeg vier strafseconden en moest genoegen nemen met de vierde plaats.

Voor Nederland kwamen Leopold van Asten en Harrie Smolders in actie in deze rubriek. Van Asten zat in het zadel van VDL Groep C Tara Z en kwam uit op een tijd van 67.73 seconden wat hem de zesde plaats opleverde achter de thuisrijdende Karel Cox met Cayen van het Hobos.
Smolders zadelde de elfjarige Excenel V voor deze rubriek, maar bleef met 87.37 seconden steken op de 26-ste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.