Ga naar hoofdinhoud

Marc Houtzager en Bylou vijfde in Youngster Tour

Zojuist heeft Marc Houtzager met Bylou de vijfde plaats behaald in de Youngster Tour tijdens de tweede dag van de Löwen Classics in Braunschweig. Clarissa Crotta uit Zwitserland won de rubriek voor Felix Hassmann.

Marc Houtzager reed de achtjarige merrie van Phin Phin naar een goede tijd van 27.75 seconde in het 1.40m hoge twee fasen-parcours. Maar tegen de zeer snelle merrie Caprice (v. Cristo) van Crotta kon niemand op. Felix Hassmann met Horse Gym’s Balance (v. Balou du Rouet) kwam het dichts in de buurt. Op de openingsdag in Braunschweig had Houtzager nog pech met Bylou, toen vielen er vier balken. In het 1.35m van gisteren was Sjaak Sleiderink met Barista SFN de beste Nederlander op de achtste plaats.

In de belangrijkste proef van gisteren, een kwalificatie voor de Midden Tour over 1.45m, speelden de Nederlanders geen rol van betekenis. Leopold van Asten met VDL Groep Zorro en Willem Greve met Ukato belandden op de plaatsen 20 en 21. De rubriek werd gewonnen door Hans Dieter Dreher op Constantin B.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.