Ga naar hoofdinhoud

Marcus Ehning wint GP Opglabbeek, Van den Brink tiende

De Grote Prijs van Opglabbeek kwam vanmiddag in handen van de Duitser Marcus Ehning. Met een overtuigende barragerit verwees hij Jeroen Appelen naar de tweede en Laura Renwick naar de derde plaats. Ehnings stalruiter Dennis van den Brink kreeg een balk in de barrage en werd tiende.


De barrage van de 3 sterren Grote Prijs telde zestien deelnemers. De top vijf bleef foutloos en Marcus Ehning was met de 9-jarige Gin Chin van het Lindenhof (v. Chin Chin) veruit de snelste met zijn tijd van 40.03 seconde. De Belg Jeroen Appelen werd knap tweede in 41.49seconde met Aikido Z (v. Accardi). Voor Laura Renwick was er na drie overwinningen nu een derde plaats weggelegd. Met de KWPN’er Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve) was ze foutloos in 42.04 seconde. Holger Wenz uit Duitsland reed Smart Forever naar de vierde plek en Cassio Rivetti maakte de top vijf vol op Torgal de Virton.

Dennis van den Brink was een van de acht combinaties met vier strafpunten, op 9-jarige Vermont-merrie Belledorane werd hij tiende. Ook Michel Hendrix bereikte de barrage met Baileys (v. Indoctro), hij kreeg 8 strafpunten wat de veertiende prijs opleverde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.