Martin Fuchs verschalkt wereldtop in Hongkong

Martin Fuchs en Clooney 51 Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Zelfs de meest winnende combinatie van 2016 Simon Delestre/Chesall Zimequest moest er vandaag in Hongkong op de Longines Masters aan geloven. De jonge Martin Fuchs en zijn crack Clooney waren in de winning round voor de beste twaalf combinaties de wereldtop te snel af.

Met zijn pijlsnelle rit in 0/41.18 verdiende Fuchs 31.350 Amerikaanse dollars op het zwaar door Longines gedoteerde concours in Hongkong, dat samen met Parijs en Los Angeles een grand slam vormt. Na zijn nulronde in 41.27 moest Delestre genoegen nemen met 19.000 dollar.

Wiemselbach

Achter Emanuele Gaudiano mocht Marco Kutscher zich met Van Gogh als vierde opstellen. Een mooi succes voor eigenaar De Wiemselbach, die ook in de nummer vier Calfornia (L ‘Esprit x Libero) van Edwina Tops een foktechnisch aandeel had.

Bekijk hier de winnende rit van Fuchs:

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.