Nieuwe troeven voor Kürten en Whitaker

De springamazones Jessica Kürten en Ellen Whitaker hebben allebei nieuw talent op stal staan. De Ierse Kürten heeft een nieuwe troef in de negenjarige Corma van het Schaarbroek (Darco x Ramiro). De Britse Whitaker heeft de negenjarige Arena UK Orlando (stalnaam Lenny) en de tienjarige Xemenia (stalnaam Minnie) aangekocht.

Whitaker is blij met haar twee nieuwe talenten. “Het zijn allebei erg makkelijke paarden en ik heb er veel plezier in ze te leren kennen. Lenny lijkt op Kanselier in zijn jonge jaren en ik hoop dat zijn carrière net zo lang en succesvol wordt als die van Kanselier was. Minnie is een geweldig paard. Ik heb grote verwachtingen van haar voor de toekomst.” Whitaker wil later dit jaar met de twee paarden in de wedstrijdring  verschijnen.

De negenjarige BWP-merrie Corma van het Schaarbroek sprong vorig jaar in de internationale sport met Pénélope Leprévost. Kürten verwacht dat de merrie aanleg heeft voor het hoogste niveau.

Bron: Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.