‘Nieuwjaarsgeschenk’ voor Maikel van der Vleuten

Maikel van der Vleuten

Voor Maikel van der Vleuten staat aan het begin van 2018 een bijzonder cadeau te wachten: De springruiter vertelde afgelopen weekend aan Paardenkrant-Horses.nl dat hij en zijn vriendin Rachelle Hanemaaijer begin januari hun eerste kind verwachten.

“Rachelle is in verwachting van een meisje. We hebben het in het begin bewust stil gehouden, je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Nu dat ze over een paar weken al uitgeteld is, mag het wel gezegd worden”, aldus de aanstaande vader.

Vaderschap

“Het is weer een nieuwe stap en ik kijk uit naar de geboorte. Over het vader worden, daar maak ik me geen zorgen om, dat zal zich vanzelf wijzen. Maar van binnen heb je toch wel de spanning of alles goed gaat. We hebben pas de 32 weken echo gehad en dat zag er allemaal goed uit gelukkig.”

Bereisde baby

“Ik verwacht dat het in het begin vooral slapen en huilen is”, grapt de Olympiër over de eerste maanden na de geboorte. De huidige nummer 5 van de FEI World Ranking reist voor zijn springcarrière de hele wereld over en hoopt dat zijn dochter gauw mee kan reizen. “Ik denk dat het echt leuk zal worden als ze straks oud genoeg is om mee te gaan naar concoursen. Zodat we er met zijn allen van kunnen genieten.”

Bron: Paardenkrant/Horses

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op ‘Nieuwjaarsgeschenk’ voor Maikel van der Vleuten
  1. 1

    “Ik denk dat het echt leuk zal worden als ze straks oud genoeg is om mee te gaan naar concoursen. Zodat we er met zijn allen van kunnen genieten.”

    Ik denk dat Maikel het al leuk gaat vinden vanaf het moment dat hij in haar ogen kijkt.