Ga naar hoofdinhoud

Poels in top vijf, Van de Pol in top tien

In de rubriek tot 1,45 meter zette Henk van de Pol in het Belgische Lummen het beste Nederlandse resultaat neer. Hij werd achtste. In de rubriek tot 1,35 meter eindigde Caroline Poels op de vijfde plaats. Ze zag een Belgische top drie en de Noor Paal Flam voor zich.

In de 1,35 was Het was Wilhem Vermeir die in de snelste tijd door het parcours tot 1,35 meter reed. Hij kwam in 42,52 seconden over de finish. Wim Vinckx volgde op de voet met een eindtijd van 42,66 seconden. Dominique Hendrickx maakte met 43,17 seconden het Belgische rijtje af. Poels was met Filline van de Veldhoek (v. Cartier vd Heffinck) aanzienlijk langzamer met 46,41 seconden, maar wist wel foutloos te blijven.

Ook In de 1,45 pakte een Belg de leiding: Catherine van Roosbroeck reed met Calumet (v. Jouyeux Ardent) een foutloze barrage in 37,91 seconden. De plaatsen twee en drie gingen naar Frankrijk. Aymeric De Ponnat en Marc Dilasser kwamen met respectievelijk 38,02 en 38,18 seconden dicht bij van Roosbroeck in de buurt. Van de Pol reed met Warrant (v. Numero Uno) een nette tijd: 38,88 seconden. Eén springfout voorkwam een plaats in de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.