Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos pakt zege in 1.45m Jakubowice

Robert Vos, hier met Carat Foto: Frederic Chehu / www.arnd.nl
Robert Vos en Carat schreven zojuist de overwinning van het parcours over 1.45m direct op tijd op hun naam. Vos stuurde de twaalfjarige zoon van Cardento ruim twee seconden sneller rond dan de nummer twee, John Gunvar Knutsen uit Noorwegen. Sanne Thijssen en Jelmer Hoekstra vielen met een negende en twaalfde plaats ook in de prijzen in deze driesterrenrubriek.

De Noorse springruiter zat in het zadel van de KWPN-er Zip en finishte op zijn beurt ruim anderhalve seconde sneller dan Marika Słowińska, die met de, eveneens KWPN-gefokte, Zagato voor het beste thuisresultaat zorgde.
De vierde plek was voor de Russische Julia Aladushkina met de Cassini I-zoon Condor en de Duitse springruiter Paul Wiktor maakte met Colonia 12 de top 5 compleet.

Thijssen kwam met Ulena dichtbij de snelle tijd van Vos, maar kreeg vier strafpunten en werd negende. Ook Hoekstra kreeg vier strafpunten met Armando en moest genoegen nemen met de twaalfde plek.

Silver Tour

In de Silver Tour was Vos eerder vandaag goed voor de tweede plaats met Interline H. Alleen de Duitse springruiter Niels Von Hirschheydt was sneller dan Vos in deze tweefasenrubriek over 1.40m. Hij stuurde de achtjarige Chacco Blue-dochter Charlet Blue iets meer dan een seconde sneller foutloos rond.
De derde plek was in deze driesterren rubriek voor Paul Wiktor met Capelius S.

Klik hier voor alle uitslage van het 1.45m.
Klik hier voor alle uitslagen van de Silver Tour.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.