Roosendaal: Dennis van den Brink goed van start

De Den Goubergh Prijs tijdens het CSI 2* in Roosendaal werd vanochtend gewonnen door Dennis van den Brink met Wianta W (Lupicor x Concorde). Van den Brink was met de bruine KWPN-merrie niet alleen de snelste van 35 deelnemers in het 1,35-m-direct op tijd, maar was ook één van de twaalf foutlozen.

Tweede werd Faniënne Roelofsen met de KWPN-ruin Hallo Hallo (Hinault x Calvados) van A. Zoer. De Zweedse Kristin Nyberg maakte het podium compleet met de KWPN-merrie Rolls Royce (Lux Z x Transvaal).

Dennis van den Brink won voorafgaande aan het 1,35-m-parcours met de KWPN-merrie Valente Jaccomar x Notaris) ook al de openingsrubriek van CSI 2* Roosendaal. In dit 1,30-m-tweefasenparcours was het duo de snelste van 25 deelnemers die in beide fasen de strafpuntenlei schoon hielden.

Bron: Horses.nl / Yvonne van Bergen

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.