Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen wint 1.35m, Raijmakers jr. tweede in 1.30m in Roosendaal

Sanne Thijssen, hier met Calimero. Foto: Jacquelien van Tartwijk
Sanne Thijssen werd vanmiddag eerste in Roosendaal in het 1.35m direct op tijd, ze reed de dertienjarige Ulena in een zeer snelle tijd van 52.84 seconden naar de overwinning en was daarmee bijna vier seconden sneller dan de nummer twee. In de rubriek over 1.30m met barrage was het David Jobertje uit Frankrijk, die de winst pakte. In deze rubriek werd Piet Raijmakers jr. tweede met de negenjarige Van Schijndel's Antares.

Jelmer Hoekstra werd tweede met Bomea B achter Thijssen, hij stuurde de achtjarige dochter van Sydney in 56.61 seconden zonder fouten rond. De derde plaats was voor Lucas Coutinho De Coimbra Pinto uit Brazilië met de KWPN-er Blanez, zij voltooiden de rit in 56.80 seconden.
Angelique Hoorn werd vierde met Chakato HBC en de top vijf van deze Small Tour werd compleet gemaakt door de Belg Damien Haelterman met Goldika De Laubry.

In de Big Tour stuurde Jobertje de zevenjarige Tchin De Pleville in 36.210 seconden foutloos door de barrage. Raijmakers zette de klok stil op 37.17 seconden met de zoon van Arkansas en Joy Lammers werd derde met Athena in een tijd van 37.45 seconden.
De vierde plaats was voor de Brit Daniel Neilson met Clinta en de top vijf in deze rubriek werd compleet gemaakt door Amber Fijen met Rivolia D’ Icha.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.