Sharbatly bevestigt aankoop Tobalio, Callahan en Sacramento

De Saoedische springruiter Abdullah Al Sharbatly bevestigde zojuist dat hij de nieuwe eigenaar is van TobalioCallahan en Sacramento. Hij kocht de drie sportpaarden maandag tijdens de veiling van Stal Eurocommerce.

Contendro I-zoon Callahan, die onder Gerco Schröder op internationaal niveau presteerde, werd maandagmiddag op 180.000 euro afgeslagen. Sacramento bracht slechts 38.000 euro op, maar de door Wout-Jan van der Schans gereden ruin kampt dan ook met een blessure.

Voor Albert Voorn is de verkoop van Tobalio sportief gezien een flinke aderlating. Hij deed er de afgelopen weken alles aan om investeerders te vinden die het paard voor hem konden behouden. Uiteindelijk ging het paard voor € 175.000 toch naar Sharbatly.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Sharbatly bevestigt aankoop Tobalio, Callahan en Sacramento
  1. 1

    Mooi voor deze ruiter , maar vreselijk voor Albert Voorn ook weer iemand die dit paard getraind heeft met hart en ziel .
    Is er nu niemand in Nederland die deze combinatie kan helpen , of Abdullah Al Sharbatly geef dit paard te rijden aan een van Nederlands beste ruiters ooit Albert Voorn .