Ga naar hoofdinhoud

Sterk optreden Greeve en Geerink in PWC Big Tour Herning

Archieffoto Michael Greeve Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Michael Greeve en Sander Geerink reden zich gisteravond in de top vijf van de PWC Big Tour op het CSI in Herning. Greeve werd met de merrie Eurohill’s Africa derde in de 1,45m-rubriek, Geerink volgde op de voet met Robinson. De rubriek werd met overmacht gewonnen door zilveren medaillewinnaar Peder Fredericson op H&M Flip’s Little Sparrow.

De Zweed Peder Fredericson was met de Cardento-nakomeling H&M Flip’s Little Sparrow zeer snel in de rubriek direct op tijd. De winnende tijd van 51,48 seconden werd door geen enkele combinatie benaderd. De van nature snelle Felix Hassmann bleef met de hengst Balzaci (v. Balou du Rouet) steken op ruim twee seconden (53,90).

Greeve en Geerink

Michael Greeve en Sander Geerink deden niet veel voor elkaar onder. Greeve klokte met de Guidam-merrie Eurohill’s Africa 54,17 seconden, Geerink reed de Rubert-zoon Robinson in 54,50 seconden over de finish.

De Deen Soren Pedersen maakte met Tailormade Chaloubet (v. Chacco-Blue) de top vijf vol.

Bonder met twee paarden

In de eerste groep van de 1,35m-rubriek was Maureen Bonder met twee paarden succesvol. Op Con Coleur (v. Contendro I) werd de amazone derde en met de KWPN-merrie Elberta VDK (v. Campbell VDL) pakte ze ook de zesde prijs. De rubriek kwam op naam van de Deen Christian Petersen met Zahr Alfarvad Z (v. Zandor Z).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.