Vanderhasselts Christina verkocht

Olivier Vanderhasselt heeft afscheid genomen van de tienjarige KWPN-merrie Christina. De Belgische ruiter kwam vorig jaar enkele keren internationaal in actie met de dochter van VDL Corland en wist daarbij ook al in de top drie te eindigen.

Christina werd in Nederland gefokt door J. Hamstra-Boksma uit Drogeham. De merrie is een volle zus van Beyonce, die internationaal 1,45m springt. Deze elfjarige merrie wordt gereden door Rashid Al Marri uit Qatar.

De moeder van de schimmelmerrie, Uriah (v. Indoctro), bracht nog meer springpaarden. Een daarvan is  Evita (v. Zirocco Blue), die met Radovan Cibere internationaal op 1,40m-niveau springt. Haar volle broer Daddy Cool, een negenjarige hengst springt op 1,20m-niveau.

Bron: Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.