Ga naar hoofdinhoud

Wathelet pakt opnieuw zege in 1.45m Basel

Gregory Wathelet ,hier met Conrad de HusFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De zege in de vijfsterrenrubriek over 1.45m was zojuist voor Gregory Wathelet en Egano van het Slogenhof. De Belg stuurde de zoon van Electro in 44.26 seconden foutloos rond in deze rubriek op tijd en was, net als vrijdag in het 1.45m, niet te kloppen. Laura Renwick werd, eveneens net als vrijdag, tweede. Jeroen Dubbeldam was met een zesde plek de beste Nederlander in deze rubriek.

Renwick zat in het zadel van de negenjarige Heliodor Hybris en kwam met 45.39 seconden op de klok over de eindstreep.
Philppe Rozier mocht zich met Quel Chanu als derde opstellen bij de prijsuitreiking. De Fransman stuurde de twaalfjarige zoon van Flipper d’Elle in 46.51 seconden foutloos rond.

Billy Twomey en Pieter Devos maakten de top 5 compleet. De Ier stuurde de twaalfjarige Ardcolum Duke rond in 46.91 seconden en verwees Devos en Espoir met een verschil van 0.08 seconden naar de vijfde plek.

Dubbeldam bleef ook foutloss met Classic Man V, maar de foutloze rit in 47.05 seconden leverde het duo net geen plaats op in de top 5.
Gerco Schröder kreeg tien strafpunten met Glock’s Chamonix B en bleef op de 39e plek steken met de tienjarige Castillo-zoon.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.