Ga naar hoofdinhoud

Wout-Jan van der Schans tweede in Lummen

Aquila, hier met Wout-Jan van der Schans Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de Spring Tour in Lummen namen Wout-Jan van der Schans en de KWPN-er Aquila SFN in de 1.45m rubriek beslag op de tweede plaats. De Belg Karel Cox zorgde met Gentleman nipt voor een thuisoverwinning.

Cox stuurde de Couleur Rubin-zoon naar een tijd van 36.41 seconden en bleef Van der Schans nipt voor, die zeventien honderdsten van een seconde later finishte. De Ier Shane Breen zette met BWP-er Golden Hawk de klok stil op 37.01 seconden, wat hem dus de derde plaats opleverde.

De Belg Thierry Goffinet en de Andiamo-nakomeling Artuur JH Z werden vierde met een tijd van 37.81 seconden. Tien honderdsten van een seconde later finishte de Fransman Jerome Hurel met de sBs-er Urano (v. Baloubet du Rouet) en zij konden met deze prestatie de vijfde prijs in ontvangst nemen.

Nog vier Nederlanders streden mee in deze rubriek. Sabrina van Rijswijk en de KWPN-er Zomodo P werden met een foutloze rit negende. Frank Schuttert en de Numero Uno-zoon Winchester Hs pakten met vier strafpunten in de barrage de twaalfde plek. Bart Lips en Zidane (v. Oklund) eindigde op de 20ste plaats, gevolgd door Julian Kraay en de Lupicor-nakomeling Wings op de 21ste plek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.