Ga naar hoofdinhoud

Zoer blijft steken in eerste ronde

Albert Zoer en Wollie Bollie Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Hakvoort Trophy in Münster is gewonnen door de Duitser Ludger Beerbaum met Chaman (v. Baloubet du Rouet). Deze combinatie reed het parcours tot 1,60 meter in 44,58 seconden. Door een springfout in de eerste ronde eindigde Albert Zoer met Wollie Bollie (v. Cantos) op de dertiende plaats.

De tweede plaats ging naar Christian Ahlmann uit Duitsland met 46,18 seconden en de derde naar Pius Schwizer met 47,68 seconden. De wedstrijd was tevens de vierde kwalificatieronde voor de DKB-Riders Tour 2012. Ahlmann staat hier momenteel als tweede beste in de ranking. Landgenote Katrin Eckermann staat bovenaan. De beste Nederlander op dit moment is Michael Greeve op de 28ste plek. Albert Zoer staat op 43.

In de finale van de Middentour is Albert Zoer op de veertiende plaats geëindigd met Vigo (v. Orlando). Zoer zette met 67,40 seconden een sterke tijd neer, maar liep door vier strafpunten een plaats in de barrage mis. De winst ging naar de Zwitserse Janika Sprunger die in 30,53 seconden een snelle barrage reed. De Duitser Mario Stevens eindigde in 31,58 seconden op de tweede plaats en zijn landgenoot Marcus Ehning volgde in 32,09 seconden.

klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.