Ga naar hoofdinhoud

Zoer stelt kandidatuur voor GP Tolbert

Albert Zoer
Als de generale van gisteravond maatgevend is voor de Grote Prijs van Tolbert die vanavond wordt verreden, dan mag Albert Zoer zich gaan opmaken voor zijn derde zege in de hoofdrubriek bij het concours hippique Indoor Tolbert. Gisteravond greep de ruiter uit Echten namelijk de winst in de eerste ZZ-rubriek.

Met zijn aankomende topper Abra Kadabra wist Zoer Yvonne van Dijk van een dubbelslag af te houden. Van Dijk won namelijk de Z-rubriek die ’s middags werd verreden.

Zoer reed een solide wedstrijd in het door bouwer Wietse van der Velde neergezette parcours. Zoer bleek in de barrage, die hij direct na zijn basisrit mocht rijden, de snelste van allemaal. Hij beëindigde zijn barrage in 29.40 en dat was tweetiende van een seconde sneller dan de tijd van Van Dijk.

Voor Zoer was dat een mooie opsteker en een goed vooruitzicht voor morgen. Hij wist in 2005 voor de laatste maal de Grote Prijs van Tolbert te winnen.

Voor stal Zoer was er nog meer succes weggelegd in de ZZ-wedstrijd. De Zweed Tom Krog, die momenteel in Echten bij Stal Zoer in dienst is, legde beslag op de derde plek. Hij moest op Yvonne van Dijk, die met haar paard Vayrenta de barrage afsloot in 29.61, anderhalve seconde toegeven. Met Vigo liet Krog de klok staan op 31.21.

Bron: Horses / persbericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.