Ga naar hoofdinhoud

Vierde plaats voor Kristian Houwen op CSI4* Twente

Kristian Houwen met Drop Shot VM. Foto: Equitext
In de CSI4* in Geesteren was het Kristian Houwen die als beste Nederlander eindigde. Samen met de 10-jarige Drop Shot Vm behaalde het duo een tijd van 30,07 seconden. Albert Zoer en Drum Drum eindigen op een zesde plaats met een tijd van 30,26 seconden.

Op de eerste plaats eindigde de Duitse springruiter Michael Jung met een topsnelheid van 28,56 seconden. Hij wist samen met de 9-jarige Fischerchelsea als enige onder de 29 seconden te finishen. Hiermee liet hij Charlotte Bettendorf en haar Jivaro Van T Hoogeinde uit Luxenburg eindigen op een tweede plaats. Het duo behaalde een tijd van 29,83 seconden. De derde plaats ging naar de Peruaanse Alonso Valdez Prado en zijn KWPN- merrie Fresca. Zij volgden met een tijd van 29,87 seconden.

Nederlanders in de top 10

Ook Chantal Regter en Aniek Poels wisten een plaats in de top 10 te bemachtigen. Chantal en Quilando reden naar een tijd van 30,80 seconden. Aniek Poels en KWPN-er Quick Hamlet hadden een tijd van 31,13 seconden. Jeroen Dubbeldam, Daan van Geel, Jur Vrieling en Frank Schuttert vielen helaas buiten de prijzen door meerdere strafpunten in het parcours.

Kijk hier voor de volledige uitslagen.

Bron: Paardenkrant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.