Ava Eden stuurt foutloos rond bij Tops International Arena

Anky van Grunsvens dochter Ava Eden reed dit weekend, net als haar grote broer Yannick Janssen,  mee bij de Global Future Champions Week. Zo moeder, zo dochter kan je niet zeggen, want Anky’s kinderen hebben voor een ander takt van sport (springen) gekozen, maar succesvol was Ava wel. 

De Global Future Champions Week begon deze week met jonge paardenrubrieken en is nu afgesloten met rubrieken voor jeugdruiters. De elfjarige Ava Eden debuteerde hier internationaal met acht(!) foutloze parcoursen.

Flint & Pino

Met de zestienjarige Flint wist Anky’s dochter zich drie dagen in de prijzen te rijden. Vrijdag werd ze tiende, gisteren zesde en vandaag negende. Ook de inmiddels twintigjarige Pino liet alle balken liggen in het parcours, maar was niet snel genoeg om een prijs te behalen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.