Ga naar hoofdinhoud

Amber Fijen tweede in 1.45m Lummen

Op de Spring Tour in Lummen streek Amber Fijen gisteren neer op de tweede podiumplaats, nadat zij de KWPN-er Briljant in 65.23 seconden rond stuurde in de proef direct op tijd. Slechts één ruiter moest zij voor zich dulden en dat was Thierry Goffinet, die met U Chin van Schuttershof voor thuispubliek deze 1.45m-rubriek won.

Goffinet en de Chin Chin-zoon waren tweeënzestig honderdsten van een seconde sneller dan Fijen. De Jordaanse ruiter Ibrahim Hani Bisharat finishte met de Clinton-dochter Elegance Casablanca in 65.45 seconden en eiste met deze prestatie de derde plaats op.

De Brit Jonathan Dixon werd nipt vierde met Albion QC (v. Hinault), door slechts drie honderdsten van een seconde later het parcours te verlaten. De Fransman Titouan Schumacher stopte met de Heartbreaker-zoon Paradis Latin de klok op 66.04 seconden, wat hem de vijfde prijs opleverde.

Binnen de top vijftien eindigde nog een Nederlandse combinatie. Mischa Everse-van de Kraats stuurde Zinius (v. Nabab de Reve) foutloos rond in 68.35 seconden en eindigde met deze gezette tijd op de veertiende plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.