Ga naar hoofdinhoud

Ben Maher en Cella beste springcombinatie

Ben Maher en Cella (v. Cento) waren in 2013 het meest succesvolle duo. Met 1718 punten voeren ze de FEI rankinglijst voor springcombinaties aan. De voormalig nummer één, Nick Skelton met Big Star, zijn naar plaats negen gezakt. De beste Nederlandse combinatie vinden we op nummer twaalf: Gerco Schröder met London (v. Nabab de Reve).

Met 1675 punten is de tweede plaats voor Ludger Beerbaum met Chaman (v. Baloubet du Rouet). Scott Brash en Hello Sanctos (v. Quasimodo van de Molendreef) sprongen van plaats 23 naar plaats 3.

Ook in de individuele top drie komen dezelfde namen terug: Scott Brash op één, Ben Maher op twee en Ludger Beerbaum op drie.

Bij de dressuurranking is er weinig verandering in de top. Evenals vorig jaar staat Charlotte Dujardin met Valegro (v. Negro) op de eerste plaats. En Helen Langehanenberg en Damon Hill (v. Donnerhall) staan oud vertrouwd op de tweede plaats. De nummers drie en vier zijn van plaats verwisseld. Op drie vinden we nu Edward Gal met Glock’s Undercover (v. Ferro) en op vier Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival (v. Jazz).

Klik hier voor de FEI-ranking voor springcombinaties.
Klik hier voor de FEI-ranking springen
Klik hier voor de dressuur FEI-ranking

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.