Ga naar hoofdinhoud

Hendrix, Poels en Van den Brink op podium 1.35m in Lier

In het Azelhof werd de finale van het 1.35m met barrage vandaag in twee groepen verdeeld. In de eerste groep werd Aniek Poels tweede en Stefanie van den Brink derde en Michel Hendrix legde in de tweede groep beslag op de eerste plaats.

Groep A

Leonie Peeters pakte in de eerste groep de overwinning voor thuispubliek. De Belgische amazone stuurde de dertienjarige Catho in 33.88 seconden over de eindstreep.
Poels zette een foutloze rit neer met de elfjarige Quontine de la Roque en was met 35.46 seconden op de klok een fractie sneller dan Van den Brink met de zevenjarige Cash, die 35.48 seconden klokte.
Lisa Nooren eindigde in deze rubriek net naast het podium met de negenjarige Caractere en Caroline Poels-Devos maakte met Chintorella de top 5 compleet.

Groep B

In deze groep zorgde Hendrix voor de snelste foutloze barrage-rit. Hij stuurde de elfjarige Eder van den Blauwaert in 33.84 seconden over de eindstreep.
Koen Vereecke was voor thuispubliek goed voor de tweede foutloze ronde met Fetard de la Pomme. De Belgische springruiter stuurde de dochter van Querlybet Hero rond in 33.96 seconden. De derde plek op het podium was voor Lucrecia Pilar Cordon uit Spanje. Met de elfjarige Quarto Mail zette hij een foutloze rit neer in 34.53 seconden.
Denis Lynch werd vierde met Blue Silver en Jos Verlooy maakte met For Jef vd Weselse de top 5 compleet.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.