129 talenten geselecteerd voor Rabo Regiotraining

De bondscoaches en toptrainers als Rob Ehrens, Anky van Grunsven en Adelinde Cornelissen hebben 129 talentvolle ruiters geselecteerd, die de komende maanden aan de Rabo Regiotrainingen deel mogen nemen. Deze selectie vond plaats tijdens de Rabo Talentendag op 4 september in Ermelo voor de disciplines dressuur, eventing, para-dressuur en springen.

De Rabo Regiotrainingen bestaan deze winter uit regionale trainingen van toptrainers, afgewisseld met centrale trainingen zoals proefgerichte clinics of parcourstraining. De bondscoaches van de KNHS spelen hierbij een belangrijke rol. Ze wonen een aantal Rabo Regiotrainingen bij en overleggen met toptrainers over de ontwikkeling van de ruiters.

Voor de Rabo Regiotrainingen zijn 66 dressuur-, 38 spring-, 19 eventingruiters en 6 ruiters in de discipline para-dressuur geselecteerd. De ruiters varieren in de leeftijd van 14 tot en met 25 jaar.

Klik hier voor de lijst met geselecteerde ruiters.

Bron: Horses / KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.