Ga naar hoofdinhoud

Funell en Billy Angelo snelste in Bunn Leisure Trophy

Bart Bles hier met met Lord Sandro DDH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Bunn Leisure Trophy, de belangrijkste rubriek die gisteren verreden werd tijdens de International Horse Show in Hickstead, werd een prooi voor thuisrijder William Funell met de in Engeland geboren KWPN-er Billy Angelo. McLain Ward kwam met HH Cannavaro dicht bij en werd tweede en ook landgenoot Ben Maher zat vlak achter Funell's tijd en werd derde.


Een spannende strijd werd het in het Twee-Fasen over 1.50m. Halverwege de rubriek zette William Funell met een snelle, vloeiende ronde de winnende tijd neer van 31,52 seconde. Billy Angelo, de elfjarige zoon van Tangelo van de Zuuthoeve, lijkt weer helemaal in vorm na een blessure.

McLain Ward en HH Cannavaro (v. Caplan) werden tweede, ze finishten 0.2 seconde (31,75) langzamer dan William, terwijl Ben Maher derde werd op Diva II (v. Kannan) met minimaal verschil, in 31,79.

Johnny Pals was de beste Nederlander op de achttiende plaats, hij reed Vignet (v. Heartbreaker) rustig foutloos rond en dat deed ook Bart Bles met Lord Sandro DDH, hij werd negentiende.

Vanmiddag zien we Bles terug in de Nations Cup in het Nederlandse team. De wedstrijd begint om 14.15 uur plaatselijke tijd en dat is 15.15 uur Nederlandse tijd.

Klik hier voor de website van het concours.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.