Grote Prijs van Drenthe naar Leon Thijssen

Wederom Nederlands succes tijdens het NIC Assen: Leon Thijssen wint de Grote Prijs van Drenthe. In de barrage kwamen negen combinaties aan de start, waarvan er vijf foutloos bleven. Thijssen zette met Tyson  een tijd neer van 33.53 seconden. Een tijd die alleen door Wout-Jan van der Schans met P-Pilot werd geëvenaard. Van der Schans klokte 33.04 seconden. Een razendsnelle tijd, alleen maakte de combinatie een springfout en zakte zo naar de zesde plek in het eindklassement.

Vincent Voorn eindigde met Audi’s Gestion Priamus tweede in een tijd van 33.87 seconden. De derde plaats ging naar Tim Stockdale, die met Fresh Direct Kalico Bay  er voor zorgde dat niet de gehele top zes van het eindklassement oranje gekleurd was. De ruiter uit Groot-Brittannië zette 34 seconden op de klok. Sjaak Sleiderink werd vierde met  La Toya 44, gevolgd door Suus Kuyten met Don Juan (v. Flamenco de Semilly) die vijfde werd.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.