Ga naar hoofdinhoud

Jasper Kools wint 1.40m op IICH Groningen

Op de openingsdag van het internationale concours in Zuidbroek werd de zwaarste rubriek gewonnen door de Duitser Jasper Kools. Gisteravond was hij de Nederlanders Remco Been en Sanne Thijssen in het 1.40m te snel af. Ook het 1.35m kwam via Hartwig Rohde in Duitse handen met Marianne Boerema en Suus Kuyten op de plaatsen twee en drie.


In de InVraplus-prijs over 1.40m wisten veertien combinaties de lei schoon te houden in het basisparcours, acht gingen er uiteindelijk van start in de barrage. De Duitse ruiter Jasper Kools was met de Chacco-Blue-zoon Chatto 4 het snelste, zijn foutloze rit eindigde in 35.09 seconden. Hij zette de Nederlanders op ruime achterstand. Remco Been leidde VDL Holland van den Bisschop (v. Heartbreaker) naar de tweede tijd, 38.53 seconden. Sanne Thijssen en Barichello (v. Tolando) waren met 38.65 seconden net iets langzamer.

Hartwig Rohde uit Duitsland boekte met de KWPN’er Havinga’s Balando (v. Indoctro) een ruime zege in het 1.35m. Met 32.17 seconden was hij de snelste van de zeventien barrage-klanten. Marianne Boerema en Casablanca werden tweede gevolgd door Suus Kuyten met Dakota Du Buisson Z.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.