Ga naar hoofdinhoud

Van de Pol en Willink tonen vorm in Gijon

Henk van de Pol, hier met Willink. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Henk van de Pol en Willink lieten op het 5* sterren concours in Gijon weer zien goed in vorm te zijn. In de 1.60m rubriek van gistermiddag werd het duo met een nul ronde in de barrage vijfde. Billy Twomey en zijn 18 jaar oude Tinka's Serenade wonnen de proef.


Elf combinaties hadden zich voor de barrage van de Trofeo S.A.R. Princesa de Asturias geplaatst. De Ier Billy Twomey had de 18-jarige Tinka’s Serenade (v. Tinka’s Boy) goed in vorm en bleef als enige on de 40 seconden, 39.86 was zijn tijd. Abdullah Alsharbatly en Domingo (v. Thunder van de Zuuthoeve) hebben al goede resultaten geboekt sinds het paard onder het zadel is van de Saoudi. Nu werden ze tweede in 40.05. De Britse Laura Renwick pakte de derde plaats op van Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve) net voor Dermott Lennon en Loughview Lou-Lou (v. Limmerick). Henk de Pol met Willink zat daar twee tiende achter op plaats vijf.

Ook Vincent Voorn pakte prijzengeld mee, met Quinlan (v. Quidam’s Rubin) werd hij dertiende. Hij had een tijdfout in het basisparcours.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.